The loved ones..

The loved ones..

Wednesday, November 30, 2016

Groupon

Sedih rasanya bila tengok website Groupon arini.. sebab nya ada notis.. mengatakan yg groupon tak lagi akan menjual brg.. cuma akan lebih pada servis cam makan2, cuti2, urut etc tu je.. :-( adui.. saya sgt suka shopping kt groupon.. barangnya la.. sbb murah dr harga pasaran dan free delivery... jimat byk..

last pembelian barangan di groupon adalah pada 5 Disember... sob sob...

Tuesday, October 18, 2016

Apin.. 06.03.2016-17.10.2016

rasanya dah dua bulan Apin sakit saraf. Jalan senget.  X balance.. kesian dia sangat2. aritu sampai tak boleh bangun. makan minum sume letak dekat biar senang dia.  

ingat lg dulu.  amik apin sebab org yg rescue dia tak boleh nak jaga dia terus. leh jaga sementara je. kesian sgt tgk muka dia. kte janji dengan org tu nk amik. lagipun dekat equine je.. takde masalah la nak g amik..

akhirnya setelah sesat.. haha.. jumpa juga.. bawak la dia balik.. 06.03.2016.
suara dia xkuar sgt.. kata org tu sakit tekak kot..

sgt manja apin ni.. suka sgt gesel dgn kami..

sampailah dia tetiba sakit. tak tahu kenapa.. bagi makan tf ok.. trus boleh berjalan walaupun senget.

tapi dah kurang aktif skit. dah kuat gayat..

akhirnya 17.10.2016.. apin kembali.. :(
tak sanggup nak tengok..

akhirnya ditanam malam tu juga..

semoga apin tenang di sana. maafkan kami semua kalo selama apin duk di rumah tak cukup makan minum. tak cukup belaian. mungkin kena marah dgn mama..

06.03.2016- 17.10.2016.. 226 hari bersama..

Wednesday, October 12, 2016

haha.. over fareen azlen ni..

sambil masak.. nonton boys over flowers.. cite thn 2009.. haha.. masak sup je pun.. sgt over  .. jgn ikan overcooked sudahla...

Monday, October 10, 2016

testing

cuba try test... lalalala

Tuesday, May 17, 2016


Sangat bersawang...

Sangat lama tak update blog ni.. sawang merata2.. sibuk ke? agak sibuk..di rumah, di pejabat sama sibuk.. :)

any new news nak kongsi?

1st of all.. dah tukar ke Unit lain since 4th April.. so masih lagi tengah adjust kan kesibukan dan dateline bagai... dan dengan keadaan peribadi.. dengan anak n so on..memang terkejar2 juga lagi..
(keep it up Fareen.. u can do it!! chaiyok!)

2nd.. Dah dapat anak sedara baru!!! Anak Alif and Nana big telah selamat dilahirkan pada 11 Mei 2016. sama dengan birthday atuknya yang ke 65 tahun..Congratulation Alif n Nana. Adeel dah jadi big bro skrg,,, yuhuuu...

3rd .. Mak sakit kaki.. tak gi lagi SGB.. em..    :(

4th.. Aisy dah sangat pantas berjalan.. tapi still goyang.. dah 1 Year n 2 months old dah dia.. :)cute, adorable.. notty.. n dah nampak gayanya seperti Afiq juga suka `mengemas'


Em.. update later.. banyak lagi sebenarnya..              

Wednesday, February 10, 2016

mybulus.. :)

kesayangan kami.. bulus2.. manja.. dan aktif..

Ace
Andy
Alfie
Amber
Abby

Riang ria di rumah.. adanya kamu semua.. alhamdullilah... 

Thursday, February 4, 2016

Fixi Novel

tetiba terminat lak keluaran dari Fixi Novel ni.. mungkin dah bosan dengan novel cinta je.. adui.. tua2 ni.. haha.. aritu beli di MPH novel Fixi.. trilogi #1 ajaib, trilogi #2 Awan..
satu ari je dah abis baca kedua2 novel tu... tanda sangat best.. (pada pandangan kita la kan)


saya kasi 5 bintang!!!